Friday, March 19, 2010

My TuNeS

Feeling good
My theme song. whenever I feel slightly down, this song will definitely cheer me up! Tak kiralah apa pun yang berlaku dalam hidup aku, aku tahu..aku tak menyusahkan hidup sesiapa, aku hidup berlandaskan landasan yang betul..I love myself. I love me, me and more me.. :)

Yang Terindah Hanya Sementara
Lagu jiwang aku suatu ketika dahulu. Memang menjiwai lagu ini sewaktu aku admire sorang mamat masa sekolah. Masa tu, bisa menitik airmata ku..menghayati la konon..hahahaha

Lelaki Ini
Pangkor '08. Everytime I listen to this song, memang teringat detik-detik itu...walawey..haha..however, do take note that, the real Lelaki Ini, has yet to arrive :)

Bayangan Gurauan
Bila dengar lagu ni, automatik aku akan ingat waktu aku darjah 5. I remember the fun, the madness I used to have. If I'm not mistaken, min buat gosip, saying that our classmate had a crush on me..ke aku yang berhalusinasi?hahahaha

Baby One More Time
Waktu lagu ni famous, aku form 4 kalau tak salah. Masa itu, memang suka sangat lagu ni. This song used to remind me of a boy, who had a crush on me. He annoyed me so much. I offended him in some ways, and I felt terrible. He dissapeared and I tried to track him down to ask for his forgiveness. Alhamdulillah, we met. Unfortunately, he got the wrong idea. "Saya nak mintak maaf, bukan mintak awak ngorat saya sekali lagi.."..(I would hurt his feeling again, if I said this out loud..hehe).

Rindu Padanya
He was so cute..short, but cute! First and the only guy yang aku admire sepanjang aku di UiTM. First time aku nampak dia, the only word that I could think of was, "kiutnye mamat ni..!!". Aku usha dia for the whole semester, sampaikan aku rasa at one point, dia & geng-geng dia perasan aku dok usha dia. He was a lucky guy! Why?..ingat senang aku nak usha orang sampai macam tu?hahaha

Two Steps Behind
I quoted this song for my first ever break-up letter..enough said..hahaha

Stuck
Aku selalu nyanyi lagu ni masa masak bubur & bungkus nasi time kerja part-time Mcd. Time lagu ni popular, episod jiwakhachau aku baru start. Lama jugalah stuck nya kan..hmmm

Over You
This is my closure. It came out when I needed the most. Every words from this song resembled what I was going through. "picking up the pieces..", "putting my heart back together.."..Sometimes, it feels like I still do..

Through The Rain
Another theme song of mine. I love this song cause it motivates me to be positive in life. No matter how hard my life may be, I know..I'll get through it..insyaAllah

I'd Come For U
Still have this song in my phone. Lagu ini mengingatkan aku on that particular moment...unfortunately, that will never ever happen again.

Well, maybe you have your own version for each of these songs..I'm just sharing mine :)

3 comments:

Anonymous said...

AKU NAK TUMPANG...DEE

aeryn said...

yeke..min dah tak ingat dah ilang ingatan tingtong!

MiSzEniGmA said...

min: it does happen sometime..faktor usia..wahahaha