Monday, March 30, 2009

YuMmY :)







If only I can have all of these now..I will feel so much better!



















































































7 comments:

Benedict Bernard said...

iols tak minat chocolate sangat.. not in my priority list.. kekeke..


makcu.. bila nak jumpa nie..

MiSzEniGmA said...

satu kerugian besharrrrrrr kalau xminat coklat :p

o, orang mcm uols ni, mmg ssh dikesan..kuang..kuang..kuang..somewhere over the rainbow perhaps..hahaha :)

Ainil said...

kebiasaannye, ceklat2 yg cantik2 ghope itew idak ler sesedap mane pon.Cantik je lbh, pd kak ainil dia trlbh manis somemore, nikmat kecoklatannya tiade disitu..

MiSzEniGmA said...

ish, ate name cekelat tu, teman xkesoh..asey sedap.. :)

Kak Zue said...

hua hua hua ...sedikit sebanyak setuju dgn ainil tentang rasa dan bentuk cekelat tu tapi setuju jugak dgn nurul...kalau free dan dah ada depan mata, teman belasah jer ..ekekeke.

Anonymous said...

Alah....sedap x sedap, kalu dah dpn mata belasah jer la. Lagi2 kalu free... chantiiikkkkk.....

MiSzEniGmA said...

ye kak zue, benar bagai dikate,ate kalau free, sedap xsedap blakang kighe ye dok?name ceklat tu, teman blasoh je..

anonymous: manusia kalau chantik, tp buruk perangai mmg xleh trimer. tp kalau ceklat cantik, tp xbrape nak sedap, teman trimer seadanye..hehe