Saturday, April 11, 2009

NgaNtoK tapi NaK buAt JugaK!

First tag from my twin..mengapakah banyak sangat kembarku ooooiiii...

1) Real name: NurulHuda Elias
2) Nickname(s): Nurul, Huda & Yong..(ada 1 lagi, tapi tu for family members only :p)
3) Age: 27
4) Horoscope: Leo
5) Male / Female: alahai..Female ok..p.e.r.e.m.p.u.a.n
6) Elementary: tadika + 3 sekolah rendah
7) Middle School: SMK Taman Tasik, Ampang, Selangor Darul Ehsan
8) High School: tak apply la!
9) College: UiTM Shah Alam
10) Hair Color: cam perang-perang la lebih kurang..original ye!!
11) Long /Short: specific sket bley tak? long apa? longkang ke? short apa? shortform??haha
12) Loud / Quiet: both
13) Sweats / Jeans: jeans
14) Phone / Camera: phone!..camera rosak..arghhh
15) Health Freak: tak best ar nak freak-freak ni..
16) Drink / Smoke: minum air suam..bagus untuk kesihatan..haha
17) Do you have a crush on someone: suku crush, masih boleh ditepis..wachaaaa
18) Eat / Drink: kalau makan mesti la kena minum..yarabi..soalan..eeee
19) Piercings: telinga je yang boleh pun..
20) Tattoos: mana bley, haram la..!!
21) Social / Anti-Social: sosial la sikit-sikit..nanti orang kata kera sumbang plak..ish2
22) Righty / Lefty: kanan
23) 1st Piercings: when i was 6
24) 1st Relationship: serious relationship..seriously, never been into one..
25) 1st Bestfriend: mieyn
26) 1st Award: pingat perak 100m darjah 4..wawawa (err..kira award jugak kan?)
27) 1st Kiss: 30.07.1982..mestila ada orang kiss aku kan aritu..kalau takde cam tak logik plak :)
28) 1st Pet: jojo the cat..tapi sebab die cakar aku, aku anti-kucing sampai skang..
29) 1st Big Vacation: someday, insya-ALLAH
30) 1st Love @ 1st Sight: brape banyak first ni? nehi..kabi nehi..hihihi
31) 1st Big Birthday: can't really remember..2002 ke 2003..nanti confirm balik ye!
32) 1st Surgery: aku bukan doktor..haha

This & That..
33) 1st Sport You Joined: sukaneka..kanak-kanak riang..hahaha
34) Orange / Apple Juice: fresh orange less ice please!!
35) Rock / Rap: tengok la siapa nyanyi best..
36) Country / Screamo: scream ada la.screamo tak jumpa pun dalam kamus :(
37) NSYNC / BSB: bukan diorang dah pupus ke??
38) Britney Spears / Christina Aguilera: dua-dua pun seksi tahap selekeh..ish3
39) Night / Day: malam rilex sket..
40) Sun / Moon: "malam bulan dipagar bintang"..haha..related plak jawapan 39 & 40..
41) TV / Internet: TV sebab dia tak hang, putus siaran je..
42) Playstation / Xbox: dua-dua pun tak suka..
43) Kiss / Hug: hmm..next question
44) Iguana / Turtle: aiyoo..tak mau2..dua-dua pun tak mau!!
45) Spider / Bee: lagu spider layan gak la..
46) Fall / Spring: fall for you-secondhand serenade..waaaaaa
47) Limewire / iTunes: Limewire..keep me company in the office :D
48) Soccer / Baseball: apsal tak letak basketball..huh?huh??

Currently..
49) Eating: tak makan pun
50) Drinking: tak minum jugak..!
51) Excitement level: tak excited, so takleh nak rate..
52) I'm about to: watch my favorite tv show..grey's anatomy!!
53) Listening to: "A Moment Like This" - Leona Lewis
54) Plan for today: to have a goodnight sleep before today ends :)
55) Waiting for: my probation to end..(screaaaammmm!!!)
56) Energy Level: dah pukul 10mlm..agak-agak la tinggal berapa je..
57) Thinking of Someone: watpa nak pikiaq, buang masa tau dak!
58) Want Kids: nak..
59) Want to Get Married: kalau tak kahwin, Nabi s.a.w tak ngaku umat kan?
60) When: tunggu la announcement ye!
61) How Many Kids Do You Want: hat tu, tak pikiaq lagi
62) Any Name In Mind: ada..haha..aku kan imaginasi tinggi..hahhahahaha
63) What Do You Want To Be When You Were Little: a singer..kahkahkahkah
64) Career in Mind: asalkan rezekinya halal
65) Mellow Future / Wild: bright + happy future!!
66) Something You Would Never Try: holding a snake of any kinds!!
67) When Do You Want To Die: ya-ALLAH, wey..soalan ape nih??!..eeeeee
68) Lips / Eyes: "dari kerana mata.."..mata itew sangat..*sigh..*
69) Romantic / Funny: romantik tu, boleh dipupuk, funny tu..satu anugerah!
70) Shorter / Taller: alahai..malas nak jawablah!
71) Protective / Caring: siapa aku ke? aku caring..peAce!
72) Romantic / Spontaneous: belum mengalami kedua-duanya, so no comment!
73) Nice Stomach / Nice Arms: usaha giat dijalankan bagi mendapatkan dua-dua pun nice!
74) Sensitive / Loud: aku tak faham motif soalan, so, taknak jawab!
75) Hook-Up / Relationship: yang halal di sisi Islam la
76) Trouble Maker / Hesitant: dua-dua pun ye!! hahahaha
77) Muscular / Normal: asal sihat walafiat, Alhamdulillah
78) Kissed a stranger: nak kene lempang ke ape nih??!
79) Broken A Bone: tulang ikan / ayam, kire tak? ahahaha
80) Lost Glasses / Contact: yes to both..loqlaq sungguh!
81) Ran away from home: mintak izin, tapi mak tak kasik, tapi aku pegi jugak..kire lari ke huh?
82) Held A Gun / Knife For Self Defence: i pray not to be in that situation
83) Killed Somebody: mana boleh bunuh orang la!
84) Broken someone's heart: macam ada..ke aku perasan?haha
85) Had Your Heart Broken: ha'ah..ada la sekali..
86) Been Arrested: i have no criminal records..hins hins
87) Cried When Someone Died: yes
88) Liked A Friend More Than A Friend: huh? pernah la agaknya..

Do You Believe In..
89) Yourself: sangat..kalau tak siapa lagi nak percaya..hish!
90) Miracles: ALLAH Maha Berkuasa
91) Love At 1st Sight: hindustan, yes..but in real life..realistik la sket!!
92) Heaven: of course i do!
93) Santa Claus: ee..mana wujud la tu!
94) Tooth Fairy: merepek je diorang tu!
95) Kiss In The 1st Date: astaghfirullahalazim!!!
96) Angels: translation - malaikat: beriman kepada malaikat-rukun iman ke-2

Answer Truthfully..
97) Is There 1 Person You Want To Be With Right Now: ooo..nak trick aku eh..jangan harap!
98) Are You Seriously Happy With Where You're In Life Now: 90% yes, i am!
99) Do You Believe in ALLAH: wajib & semestinya la..subhanallah
100) Tag 10 People: malas mau tag orang..jujur ni jawab!!


~~end of slide show~~

7 comments:

Benedict Bernard said...

rajinnye makcik huda menjawap soalan tag.. ;)

MiSzEniGmA said...

tak baik hampakan tag org la pokcik ben :p

yun said...

yeay!!dah buat..bagus!!!

Kak Zue said...

huhuhu tag macam gini yg maleh nak jawab..ahaks ..sbb tak detail soalannyer.eheheh

MiSzEniGmA said...

yun: kt kan efficient ;)

kak zu: betul tu kak zu, nak tny, kasik specific la kan..xpe la, saje suke2..hehe

Ainil said...

mak aihh..byk bebeno soalan dia! seb baik awk tak tag akak kan. (sure awk x kn tag akak,sbb akak mls nk wat)

MiSzEniGmA said...

ye kak ainil, tau dah hat tu :p