Thursday, August 28, 2008

SanGAt BeST!!



Kau membuat, ku berantakan
Kau membuat, ku tak karuan
Kau membuat, ku tak berdaya
Kau menolak ku, acuhkan diri ku

Bagaimana, caranya untuk
Meruntuhkan kerasnya hati mu
Ku sadari, ku tak sempurna
Ku tak seperti, yang kau inginkan

Kau hancurkan aku dengan sikap mu
Tak sadarkah kau telah menyakiti ku
Lelah hati ini meyakinkan mu, cinta ini, membunuh ku....


Finally, dapat juga aku cari group yang nyanyi lagu ni.. :) Aku sangat seronok sebab sehari suntuk aku nyanyi lagu ni tapi liriknya salah..ahaha..since aku tak pandai nak upload lagu masuk dalam blog ni, korang tak dapatlah nak dengar..trust me, it is a great song!! Kenapa aku kata lagu ni best? Sebab bila aku dengar lagu ni, aku terus terduduk, terkesima..pergghh..dahsyat kan? This song is by D'masiv, a group from indonesia. Lagu-lagu dari seberang memang best. The melody and the lyrics is so simple..it melts my heart *sigh*

2 comments:

yun said...

akhirnye dpt juge anda lagu nih??huhuhuuu

MiSzEniGmA said...

ye..bejaye dengan jayenye!! ahaha