Wednesday, February 4, 2009

EmoTiConS paRT II

Morning people (since it is just 1120 :) )...

Lebih kurang sejam yang lalu, aku dipanggil masuk ke bilik bos. Bos explained pasal job circulation between department aku, marketing, finance & management office. Throughout the briefing, 60% aku boleh faham, the rest tu slowly aku faham la kot..(insya-ALLAH)..hehe..tapi tak boleh la slow sangat sebab by march bos kata, aku kena e.x.p.e.r.t dengan tugasan aku sekarang..(hahhhhhhhhhhh..?!!!!!!!!) but I can still ask questions kalau ada part yang aku tak faham..hihi..sehari 1-2 soalan mungkin?huh??..

Late last nite, a dear friend of mine sms me. Just a regular non-verbal conversation that we always have. But on her second sms, she asked me a question, which i didn't reply (the sms & the question of course..). Maybe when I see her face to face, I will answer her. Thanks to her, I hardly slept last nite..(it's ok laling, i still luv u..hehe ). If I told you, you will probably ask me why? I will tell you why but then you have to tell me how..you will try your best to tell me how but please, soon after you answered me, please do not ask me why? Ok dear :)

note: this post was not made for your understanding. just need to get some "trash" out of
my system.

10 comments:

aeryn said...

I think i know who the person is..and do not worry, i will tell her that matter and might be the problem wont be happen again..

MiSzEniGmA said...

it wasnt u

aeryn said...

who said it was me? ngeee

MiSzEniGmA said...

some pompuan yg hormon tak stabil ckp..blame it on her!

crack cracker said...

sebab apa ada word verification bila nak drop komen ya? tak menyusahkan ke? :D nape tak buat komen box kuar secara pop up? kan senang..tak ada la kena lompat page..kekeke.. im lazy felo untuk pindah page lain...heheh

MiSzEniGmA said...

i'm not a i.t expert/junkie..so xtau/er..malas mau bikin?!thanx for reading though..

crack cracker said...

ok untuk buang Word Verification ini ikut gambar dibawa ni..senang ja..
gambar 1
Gambar 2

crack cracker said...

untuk buat komen box kuar secara pop up..
1.login account anda
2.gi setting
3.gi comments
4.ikit sebiji macam gambar dibawa ini
POP UP WINDOW

last sekali jangan lupa tekan button save setting kat bawa sekali page itu..untuk word verification sama jangan lupa klik button save kat bawa sekali.scroll down..than akn nampak save setting button

MiSzEniGmA said...

aku dpt i.t lesson..bagus tul..ahaha..tq

smoochyn said...

adekah aku kenal tuan empunyen sms?heheh..lalalalala