Tuesday, September 8, 2009

NamAkaN T.i.G.A dot..dot..dot..

Sekadar menghilangkan rasa mengantuk..

1. 3 perkara yang anda hendak buat last week, tapi tak terbuat..beli jeans, gunting rambut & hantar baby pergi carwash
2. 3 perkara yang boleh buat anda happy hari ini..bos tak panggil, kerja siap & balik on time
3. 3 lagu yang anda sedang suka sekarang (kecuali lagu raya)..Cinta Ada (sheila majid+jaclyn victor+karen kong), Never Say Never (The Fray) & Already Gone (Kelly Clarkson)
4. 3 aksesori yang anda suka pakai..jam, cincin & anklet
5. 3 perkara yang buat anda senyum sorang-sorang..tengok gambar lama, baca diari sendiri & teringat lawak sapa-sapa ntah
6. 3 jenis kuih kegemaran anda..seri muka, kaswi & apam
7. 3 cara anda kurangkan stress..dengar lagu kuat-kuat, tidur & tulis diari
8. 3 barang atas meja anda..telefon, monitor & kotak tisu
9. 3 orang yang anda rindu..arwah nenek, arwah abang mie & arwah kak chaq
10. 3 perkara yang anda nak buat lepas habis puasa..ganti puasa, puasa 6 & tengok wayang
11. 3 couple favourite anda..meredith & derek, peyton & lucas + monica & chandler
12. 3 perkara yang buat anda menyesal..bawa handbag masuk surau, balas email & setuju untuk berjumpa
13. 3 nombor kesukaan anda..30, 7 & 82
14. 3 lagu dalam playlist anda yang anda suka dengar..the right kind of wrong (leann rimes), sweet dreams (beyonce) & milk in the bottle (meet uncle hussain)
15. 3 filem romantik komedi kegemaran anda selain "you've got mail".."27 dressess", "Hitch" & "How to lose a guy in 10 days"
16. 3 perangai manusia yang mengjengkelkan anda..show off, snobbish & selfish
17. 3 lagu melayu yang buat anda tukar stesen..di sana menanti, di sini menunggu, gerimis mengundang & selamat ulang tahun sayang
18. 3 perkara yang buat lelaki itu hensem..jaga sembahyang, respect orang tua & his smile
19. 3 entry sendiri yang anda suka.."ReMinDEr", "DaWAi KoKoD" & "BiLA RasAkU,BukAN RasAMu"
20. 3 perkara yang sedang, akan & terus anda lakukan..bersyukur, be happy & be myself

~~EnD~~

6 comments:

aeryn said...

wah...bestnye 3 perkara ini. ada persamaan la kita (cewah kunun2 silent reader padahal asal ngantok je, call yong "yong..ngantok..)heh.

how to lose a guy in 10 days! i like! i like! i like!

teruja ke? napa masa rahat ni tak ngantok plak wehh??? tension!!

aeryn said...

hey.ralat di atas. rahat=rehat.ngee

MiSzEniGmA said...

ni bukan stakat ngantok..perut siap buat gig bagai..ngeeee

crack cracker said...

baby? baby pun leh gi car wash ke?

MiSzEniGmA said...

kalau aku bawak, bleh ler..

Kak Zue said...

Salam Aidil Fitri,, maaf zahir batin yer Nurul. Raya ni balik kedah ke?