Wednesday, November 16, 2011

HujAn LeBat

Tajuk tiada kaitan langsung dengan isi perut entri kali ini. Time aku update blog ni, hujan tengah lebat..aku yakin, di penghujung entri ni, sure aku tak tahu nak letak title apa..so, untuk save kan masa, aku letak title siap-siap. Padahal, aku tak tau apa yang nak diblogkan pun.

Ok, so..mungkin aku tau..tapi erm..that can wait~~

Thanks to my bff, aku dapat satu blog yang sangat brilliant, sempoi dan lawak! Walaupun ayat dalam entrinya hanya 3 baris, aku boleh gelak sama macam aku gelak tengok Edisi Khas aduinye pun~~

Tiba-tiba aku jealous..cemburu pada bakat dia. Kalau pun penulis tu cantik setaraf dengan lisa surihani sekalipun, aku peduli apa..coz ramai lagi perempuan lawa atas muka bumi ni..aku salah sorang..bwahahaha(selepas beberapa sesi diskusi bersama dongsaeng ku, aku yakin..penulis blog best tu seorang Hawa).

Aku belum tentu dapat buat entri macam dia (kau belum cuba kan?..ya, tapi cam yakin memang xdapat la nak buat cam dia tu~~). Idea dia sangat banyak. Susunan ayat dia simple tapi sarat unsur jenaka. Sesuai la buat bacaan kalau sedang tension, mengantuk..sesuai untuk orang macam aku yang tak boleh nak tengok ulangan Edisi Khas di Youtube kat ofis..(Youtube kena block sebab squidword [camni ke eja nama watak yang anti kat spongebob tu hah?] report kat bos no 2 besar).

Cik blogger, aku suka karya kamu. Aku akan cuba mengikuti tulisan kamu ya :)

p/s: kalau kamu nak jadi Faizal Hussein, aku boleh kenalkan dengan ex-bos aku yang aku gelarkan Kuzi (bf Roy dalam Gila-gila remaja)..sebab ex-bos aku ni rendah & gelap orangnya..sejibik cam Kuzi..hehe

2 comments:

aeryn mummy aiyris zarra said...

yong, the jens is a man la. bukan perempuan.

MiSzEniGmA said...

r u sure??cu chek balik..