Friday, June 5, 2009

a.k.u.B.e.n.c.i

1) Aku benci minggu ni!!!
2) Aku benci traffic jam
3) Aku benci meeting
4) Aku benci dinner/event yang ada tema
5) Aku benci orang yang rasa dia tu serba serbi pandai!
6) Aku benci orang yang rasa dia bagus dari orang lain
7) Aku benci bila jiran belakang rumah aku start karaoke
8) Aku benci ampang makin ramai indon
9) Aku benci kereta yang interior deco macam ruang tamu
10) Aku benci bila aku insomnia!
11) Aku benci bila cari barang tak jumpa
12) Aku benci tengok budak-budak sekolah sekarang
13) Aku benci bila aku tau apa yang aku patut cakap, tapi tak tercakap!
14) Aku benci orang bersiul
15) Aku benci bila aku pandai nasihat/motivate orang
16) Aku benci dengar kucing gaduh
17) Aku benci kereta potong queue
18) Aku benci kereta guna lampu tinggi
19) Aku benci gosip artis malaysia
20) Aku benci reality show
21) Aku benci makin ramai orang melayu nak jadi artis
22) Aku benci bila blackout
23) Aku benci instinct aku
24) Aku benci kuku panjang
25) Aku benci kene langgar!
26) Aku benci bila orang buat aku kelam kabut
27) Aku benci ular
28) Aku benci bila lambat
29) Aku benci p.c aku corrupt!
30) Aku benci bila orang tak boleh nak decide
31) Aku benci tengok lelaki tak sembahyang jumaat, tapi pegi dating!
32) Aku benci orang yang tak reti nak off/silent hp dalam wayang
33) Aku benci dengar promo muzik.fm
34) Aku benci dengar celoteh dj hot.fm, era & radio rtm
35) Aku benci lalat
36) Aku benci travel long distance malam
37) Aku benci tengok uniten
38) Aku benci tengok lelaki yang bawak handbag gf/wife
39) Aku benci naik lif
40) Aku benci bila abang & akak ipar balik lambat
41) Aku benci bila aku mandom
42) Aku benci drama yusof haslam
43) Aku benci tengok orang melayu yang pegi konsert jom heboh
44) Aku benci bila aku semak
45) Aku benci bila aku nak nangis tapi air mata tak nak keluar!!
46) Aku benci orang yang time susah baru cari aku
47) Aku benci orang yang menyusahkan hidup aku
48) Aku benci orang slowkan kereta semata nak tengok accident!
49) Aku benci subject math!
50) Aku benci tahun 1997, 1998, 2000 , 2001 & 2007
51) Aku benci semua lagu Akon
52) Aku benci tengok orang yang gila kerja, sampai lupa nak sembahyang
53) Aku benci naik kereta dengan abang aku
54) Aku benci baca novel cinta melayu yang karakter dia so damn perfect in every aspect. b.s
55) Aku benci orang bagi alasan bodoh
56) Aku benci orang yang take things for granted
57) Aku benci adik beradik ayah aku yang konon-konon bagus-bagus belaka
58) Aku benci tengok hip hop melayu
59) Aku benci protokol
60) Aku benci settlekan backlog
61) Aku benci bila aku tak terbangun subuh
62) Aku benci tikus
63) Aku benci bila orang suruh buat macam-macam at the very last minute!
64) Aku benci tengok lelaki Islam, pakai subang
65) Aku benci perempuan Islam, tindik hidung
66) Aku benci ahli & dunia politik
67) Aku benci zionis
68) Aku benci bila aku salah menilai orang
69) Aku benci bila orang obses time mawi kawen.w.t.h!!
70) Aku benci asthma
71) Aku benci bila aku senang percaya orang
72) Aku benci bila orang sibuk nak tau rupa anak erra fazira
73) Aku benci orang kata aku manja
74) Aku benci tudung yang aku baru beli last week, susah nak pakai
75) Aku benci bila ingat balik semua kebodohan aku
76) Aku benci gaya anuar zain nyanyi
77) Aku benci r&r pagoh
78) Aku benci aku rabun
79) Aku benci sawi
80) Aku benci bila tengah-tengah photostat, paper sangkut
81) Aku benci semut api
82) Aku benci lelaki pemalu

~end~

13 comments:

Kak Zue said...

banyaknyer kebencian..ehehehe

MiSzEniGmA said...

tu baru sket kak zue..nak genapkan seratus, tp ngantukzzz plak..xpe, nti sy smbg eh..hahaha

crack cracker said...

mungkin ada antara perkara yg anda benci itu sengaja dicipta olehNYA untuk menguji tahap kesabaran anda?contohnya point 78. bukan ke kita perlu bersyukur dengan apa yg dianugerahkan?

MiSzEniGmA said...

ye, sesungguhnya sy sedang diuji dengan ujian yg sy xpenah lulus. point 78 tu bkn ape, power makin naik la..apepun, sy sentiasa bersyukur dengan segala apa yg dianugerahkan olehNYA :)thanks for the reminder mr. crack!

Benedict Bernard said...

mak ai, buruk gak jiwa kacau kau ni eh ..

MiSzEniGmA said...

bile plak aku jiwa khachau ni..sape cakap..kuang asam :p

Ainil said...

eh..ape frekuensi muzik.fm? nk dgr gak promo dia.sampai awak benci bebenor..hahah..

Anonymous said...

salam, hang banyak nyer kebencian hang, ini dah tahap cipan seh... aku dee

MiSzEniGmA said...

cipan pun xseteruk aku rsnye

yun said...

hm...byknyer benci...xelok...p buang jauh2 sume benda tuh...;)

MiSzEniGmA said...

eee pengantin baru ni..tau la tgh bebunye2 cinte..:p

@tidh@ti said...

ade lg 1 hang x tulih.... hang benci klu hang teringat kat 'crush' hang... haahahaaaaa........

generic cialis said...

In principle, a good happen, support the views of the author