Monday, June 15, 2009

HappY ReADinG

Lately, blog aku macam misteri sangat ke? Ok then, mari kita berblog tentang perkara-perkara yang happy-happy sahaja.(tetiba macam susah pula nak buat blog pasal perkara-perkara yang menggembirakan..hahaha)

1) Aku rasa aku kaya everytime aku shopping!

2) Aku rasa aku lawa everytime aku tengok cermin

3) Aku rasa aku pandai bila faham nak buat sesuatu

4) Aku rasa aku tabah bila aku tak menangis

5) Aku rasa aku adik yang best bila kakak & abang aku suruh simpan rahsia diorang

6) Aku rasa aku kawan yang baik bila kawan-kawan share problem dengan aku

7) Aku rasa aku rajin bila kerja aku siap

8) Aku rasa aku penyabar bila aku deal dengan orang-orang yang buat aku sakit hati

9) Aku rasa suara aku lagi best dari suara jiran belakang rumah aku

10) Aku rasa aku penyayang bila my ninjas berebut suruh aku duduk sebelah diorang

11) Aku rasa aku banyak idea bila aku boleh manage 2 blog sekaligus

12) Aku rasa aku friendly bila aku dapat kawan baru

13) Aku rasa aku sangat positif whenever i can think the other way around

14) Aku rasa aku sangat sempoi bila aku tak control ayu bila makan depan lelaki

15) Aku rasa aku happy hari ini :)

~~EnD~~

5 comments:

Kak Zue said...

Baguslah kalau happy ..teruskan ceria :-). menten 2 blog? ehehhe kak zue punyer friendster blog dah berkurun bersawang..silap2 dah roboh ..ahaks

MiSzEniGmA said...

thanks kak zue.. :)

yun said...

bagus!!!kena happy slalu...tuk antiaging...hehehee

MiSzEniGmA said...

baik!!

MiSzEniGmA said...

baik!!